Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
   
Home
Despre noi
Galerii
Hărț / GPS
Știri
Cazare-masa
Presă
Contact
Sf. Gheorghe - Arcuş - Valea Crişului - Calnic - Zălan

sepsizoldut 5Sf. Gheorghe - Arcuş - Valea Crişului - Calnic - Zălan

Atracţii pe traseu:

Sfântu Gheorghe: Biserică Romano-Catolică „Sf. Iosif”, Muzeul Naţional Secuiesc, Teatrul Tamási Áron, Galeria de Artă „Gyárfás Jenő”, Biblioteca Judeţeană “Bod Péter”, Parcul Elisabeta, Memorial leu ‘48, Casa cu Arcade, Biserica Fortificată Reformată. Piaţa Calvin este punctul de plecare Drumul Verde Sepsi, în treseu se află un panou informativ care prezintă ciupercile Munţii Baraolt.

Arcuş: Monumentul Biserica Fortificată Unitariană, Biserică Reformată, Castelul Szentkereszty şi parcul dendrologic, Primăria şi monumentele din parc, Sala de echitaţie Barabás, Muzeul „Bálint Zoltán” (colecţia de bastion).

Valea Crişului: Biserică Romano-Catolică (monument şi clopot), Biserica Reformată şi Unitariaă, Castelul familiei Kálnoki şi sala de echitaţie. La poalele pădurii Vadas (2,5 km de la centru) se află crescőtoria de păstrăv. Pe deal se află Parcul Cercetaşilor Vadas, o facilitate unică în ţară. De aici porneşte un traseu de munte, denumit ZERO.

Calnic: Biserica Reformată (monument şi clopotniţă), Biserica Unitariană şi clopotniţa, Mormântul lui dr. Bedő Albert, stejarul bătrân de mai mult de o sută de ani din cimitir. În localitatea se află o sală de biciclete cu posibilitate de închiriere.

Zălan: Biserica Reformată monumentală, Conac „Séra”

 
Știri
 
Honlap támogatója / Pagină finanţat de / Support by: